OEFENSPRINGEN 19 NOVEMBER !!PAARDEN STARTEN OM 18.00 UUR!!

Elke 3e zaterdag van de maand vindt bij ons oefenspringen plaats. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een echt parcours te springen. Om 15.45 uur kunnen de allerkleinsten starten met 20/30cm om te oefenen voor bijvoorbeeld een bixie wedstrijd. Pony’s kunnen t/m een hoogte van 100/110cm oefenen bij ons. Rond 18.00 uur mogen de paarden van start en beginnen met de 70cm en gaan door t/m  110/120cm. Iedere combinatie mag 2 manches rijden.

**Inschrijven kan via https://www.equicompetition.nl**

Kosten per pony per start € 9,00; kosten per paard per start € 11,00. Voor alle ponycombinaties is er een leuk prijsje! Inschrijven op de dag zelf bij onze vereniging is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,00 extra in rekening gebracht per combinatie! Ook voor inschrijvingen via Equicompetition.nl die op de dag zelf contant betalen, wordt deze €1,00 extra in rekening gebracht! Tijdens het trainingsspringen zijn er geen live uitslagen. Tot ziens bij ons maandelijkse oefenspringen!

OEFENEN IN EEN ECHTE DRESSUURRING??

Na onze dressuurwedstrijd hebben we de dressuurring nog even laten staan zodat je hier kunt oefenen. Wil je dus een keer oefenen binnen de hekjes met volledige aankleding dan is dit je kans!! T/m woensdag 16 november heb je nog de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Stuur hiervoor een berichtje naar Monique 06-11261956.

CROSS-EVENT 16, 17 en 18 september

De manier om kennis te maken met het crossen!! Op 16 en 17 september is het mogelijk om deel te nemen aan een cross-training. Zowel binnen als buiten zijn verschillende hindernissen opgebouwd op verschillende hoogtes (bixie (30/50 cm), 60/70 cm en 80/90 cm). Op zondag 18 september is er nog de mogelijkheid om een oefencross te rijden, waarbij de hindernissen allemaal achter elkaar worden verreden.

Meer informatie en INSCHRIJVEN kan via equicompetition

Oefenspringen/recreatiespringen 21 MEI AFGELAST

Helaas hebben we het oefenspringen van a.s. zaterdag 21 mei moeten aflasten…
Wil je toch graag een rondje oefenen in een echt parcours? Neem dan contact op met Monique via: 06-11261956

BIXIE SUMMER EVENT 15 EN 16 JULI

Het bixie summer event wordt een gezellige dag voor alle Bixie-ruiters en hun begeleiders met veel verschillende leuke activiteiten!
Bixie ruiters kunnen deelnemen in verschillende rubrieken van de dressuur en springen en kunnen zelfs een echte cross rijden!! Voor meer info ga naar concoursen of equicompetition.

Er zal een kleinschalige cross worden neergezet met laagdrempelige hindernissen, zoals boomstammetjes of strobalen, waar de ruitertjes altijd langs mogen rijden. Niks is verplicht, het gaat immers om het plezier!!

Op vrijdag is het ook mogelijk om deel te nemen aan een cross-training.

Ook voor de niet-ruitertjes en andere bezoekers zal er genoeg te beleven zijn. Je kunt bouncen op een springkussen, een rondje rijden op een pony en genieten van een lekker drankje en een versnapering.

We zien jullie graag op 16 juli 2022!!

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Op 2e Paasdag werden bij PSV Zeldenrust de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. De dag werd gestart met een dressuurproef, vervolgens hebben we met z’n allen de cross gelopen door het bos en is deze verreden, afgesloten werd er met een springparcours. Na afloop werden de clubkampioenen bekend gemaakt, bij de pony’s was dit Kiënna Kooiman en bij de paarden Iris Janssen. Gefeliciteerd dames!! Tevens kreeg Nick Thijssen de aanmoedigingsprijs en ook onze allerjongste deelneemster kreeg een leuk prijsje. We hebben heerlijk kunnen genieten van het prachtige weer en afgesloten met een gezellige BBQ! Volgend jaar zal er weer gestreden worden en zal duidelijk worden of de dames de wisselbeker mogen behouden, tot volgend jaar!           

OEFENSPRINGEN 16 APRIL 2022

16 april is er weer oefenspringen bij onze vereniging PSV Zeldenrust te Velden.

De ideale gelegenheid om een springparcours te rijden en te oefenen voor een officiële springwedstrijd. Deelnemers mogen 2 rondjes springen. We beginnen om 16.00 uur met de pony’s 20/30cm en eindigen in de avond met de paarden 110/120cm. Voor ieder wat wils dus!

OPGAVE VIA EQUICOMPETITION

Equi Competition – Hippisch Wedstrijdplatform

 

 

BIXIE KAMPIOENSCHAPPEN 20 MAART 2022

Zondag 22 maart worden bij PSV Zeldenrust in Velden de bixie kampioenschappen georganiseerd!!

De aller beste ruitertjes en amazones van Limburg gaan de strijd met elkaar aan om Limburgs kampioen te worden in het springen en de dressuur.

Gelukkig mag er weer publiek komen zodat de jeugd aangemoedigd kan worden. Kom dus een kijkje nemen en geniet ondertussen van een lekker kopje koffie met een huisgemaakte wafel erbij!!

De kampioenen worden natuurlijk uitgebreid aangekondigd, er zullen leuke prijzen vergeven worden en de champagne zal door de rijhal spuiten!

Maak gebruik van ons parcours.

Ons parcours blijft opgebouwd in de binnenrijhal. Deze is al te huren vanaf € 10,- per combinatie. Lekker rustig trainen wanneer het jou uitkomt.

Wil je hier gebruik van maken? App dan naar nummer: +316-11261956.

**NIEUW** huur onze springbak af

*** NIEUW ***
Huur onze springbak af ?
Wil je komen trainen? Dat is mogelijk! Er staat een mooi parcours klaar!
App naar nummer +316-11261956 en reserveer je tijd!
Af te huren per half uur!!
€ 15,- per half uur. Betalingen middels tikkie vooraf.
Woensdagavond en zaterdag tot 13:00 uur gereserveerd.