CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2023

In april vonden weer onze jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Ruiters en amazones van alle leeftijden reden mee om de titel van clubkampioen 2023 te bemachtigen. Er werd een dressuurproef verreden, een crossje door het plaatselijke bos en we sloten af met een springparcours. Bij de pony’s werd Marnix Pouwels clubkampioen, ook alle andere jonge deelnemers hadden super hun best gedaan en kregen ook een prijsje. Bij de paarden heeft Iris Janssen haar titel verdedigd en werd voor het 2e jaar op rij clubkampioen. In de avond sloten we af met een gezellige BBQ.

GESLAAGDE BIXIE KAMPIOENSCHAPPEN 2023

26 maart vonden weer de bixie kampioenschappen Limburg plaats te PSV Zeldenrust. Een zeer geslaagde dag met veel blije gezichtjes en enthousiaste fans!! Er werden leuke prijzen vergeven, champagne gepopt en ererondes gereden. Dank aan alle sponsoren en natuurlijk onze eigen leden waardoor we weer een geslaagd evenement neer hebbenkunnen zetten. 8 juli zal ons BIXIE SUMMER EVENT plaats vinden, zien we jullie dan weer?? Er kan dan dressuur, springen en zelfs een cross verreden worden, maar ook zal er een springkussen zijn, kun je je laten schminken en een ritje maken op een pony!

18 MAART OEFENSPRINGEN – PERFECTE OEFENMOMENT VOOR DE BIXIE KAMPIOENSCHAPPEN!!

18 maart wordt er weer een mooi parcours opgebouwd voor ons maandelijkse oefenspringen. Het ideale moment om nog een rondje te oefenen voor de bixie kampioenschappen!! 
In de middag wordt er namelijk begonnen met de hoogte 20/30 cm. SCHRIJF JE SNEL IN!!
Trainingsspringen voor pony’s en paarden alle hoogtes.
* kosten voor training per pony per start € 9,00.
* kosten voor training per paard per start € 11,00.
Per rubriek worden er 2 manches verreden.
Inschrijven op de dag zelf bij onze vereniging is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,00 extra gerekend per combinatie! Ook inschrijvingen via Equicompetition.nl die op de dag zelf contant betalen, wordt deze €1,00 extra gerekend! Tijdens het trainingsspringen zijn er geen live uitslagen! Officieel wedstrijdtenue is niet verplicht.
Tot ziens op onze trainingsdag!

GEEN OEFENSPRINGEN IN FEBRUARI

!!LET OP!!

In februari is er helaas geen maandelijks oefenspringen vanwege de carnaval. We zien jullie graag weer tijdens ons maandelijkse oefenspringen op 18 maart!

21 januari OEFENSPRINGEN PAARDEN EN PONY’S

Trainingsspringen voor pony’s en paarden alle hoogtes.

INSCHRIJVEN VIA EQUICOMPETITION 

* kosten voor training per pony per start € 9,00.

* kosten voor training per paard per start € 11,00.

Per rubriek worden er 2 manches verreden. Inschrijven op de dag zelf bij onze vereniging is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,00 extra gerekend per combinatie! Ook inschrijvingen via Equicompetition.nl die op de dag zelf contant betalen, wordt deze €1,00 extra gerekend! Tijdens het trainingsspringen zijn er geen live uitslagen! Officieel wedstrijdtenue is niet verplicht.

Tot ziens op onze trainingsdag!

14 en 15 januari 2023 INDOOR CROSS-EVENT

Op zaterdag 14 januari a.s. organiseren wij weer laagdrempelige crosstrainingen in onze twee rijhallen. De trainingen worden verzorgd in groepjes van 4 a 5 pony’s /paarden en worden gegeven door ervaren SGW trainers. De hindernissen hebben een hoogte variërend van Bixie t/m 90 cm waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van de combinaties die zich hiervoor aanmelden. De trainingen duren ongeveer 1 uur. De hindernissen die we gebruiken voor de trainingen en het oefencross parcours staan in beide rijhallen en bij goede weersvoorspellingen op een gedeelte van ons buitenterrein. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de oefencross zullen we gebruik maken van al deze hindernissen.

Op zondag 15 januari organiseren we een oefencross over een mooi parcours in manege De Molendijk (als de weersomstandigheden het toelaten ook een stukje buiten). Er wordt van deze oefen cross geen klassement opgemaakt. Het rijden met een goedgekeurde bodyprotector is op beide dagen verplicht! Je kunt je inschrijven voor alleen een training, alleen de oefencross of een training en de oefencross. Er kan voor 3 verschillende hoogtes worden ingeschreven: Bixie (30/50 cm) pony’s 60/70 cm pony’s en paarden 80/90 cm pony’s en paarden

INSCHRIJVEN VIA EQUICOMPETITION

OEFENSPRINGEN 19 NOVEMBER !!PAARDEN STARTEN OM 18.00 UUR!!

Elke 3e zaterdag van de maand vindt bij ons oefenspringen plaats. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een echt parcours te springen. Om 15.45 uur kunnen de allerkleinsten starten met 20/30cm om te oefenen voor bijvoorbeeld een bixie wedstrijd. Pony’s kunnen t/m een hoogte van 100/110cm oefenen bij ons. Rond 18.00 uur mogen de paarden van start en beginnen met de 70cm en gaan door t/m  110/120cm. Iedere combinatie mag 2 manches rijden.

**Inschrijven kan via https://www.equicompetition.nl**

Kosten per pony per start € 9,00; kosten per paard per start € 11,00. Voor alle ponycombinaties is er een leuk prijsje! Inschrijven op de dag zelf bij onze vereniging is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,00 extra in rekening gebracht per combinatie! Ook voor inschrijvingen via Equicompetition.nl die op de dag zelf contant betalen, wordt deze €1,00 extra in rekening gebracht! Tijdens het trainingsspringen zijn er geen live uitslagen. Tot ziens bij ons maandelijkse oefenspringen!

OEFENEN IN EEN ECHTE DRESSUURRING??

Na onze dressuurwedstrijd hebben we de dressuurring nog even laten staan zodat je hier kunt oefenen. Wil je dus een keer oefenen binnen de hekjes met volledige aankleding dan is dit je kans!! T/m woensdag 16 november heb je nog de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Stuur hiervoor een berichtje naar Monique 06-11261956.

CROSS-EVENT 16, 17 en 18 september

De manier om kennis te maken met het crossen!! Op 16 en 17 september is het mogelijk om deel te nemen aan een cross-training. Zowel binnen als buiten zijn verschillende hindernissen opgebouwd op verschillende hoogtes (bixie (30/50 cm), 60/70 cm en 80/90 cm). Op zondag 18 september is er nog de mogelijkheid om een oefencross te rijden, waarbij de hindernissen allemaal achter elkaar worden verreden.

Meer informatie en INSCHRIJVEN kan via equicompetition

Oefenspringen/recreatiespringen 21 MEI AFGELAST

Helaas hebben we het oefenspringen van a.s. zaterdag 21 mei moeten aflasten…
Wil je toch graag een rondje oefenen in een echt parcours? Neem dan contact op met Monique via: 06-11261956