Cross-event

15, 16 en 17 september outdoor cross-event

Ons jaarlijkse cross-event staat weer bijna voor de deur! We zijn druk bezig met alle voorbereidingen om weer een super mooie cross neer te zetten.
Op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september a.s. organiseren wij weer laagdrempelige cross-trainingen. De trainingen worden verzorgd in groepjes van 4 a 5 pony’s/paarden en worden gegeven door ervaren SGW trainers. De hindernissen hebben een hoogte variërend van Bixie t/m 90 cm waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van de combinaties die zich hiervoor aanmelden. De trainingen duren ongeveer 1 uur. De hindernissen die we gebruiken voor de trainingen en de oefencross staan in beide rijhallen en op ons buitenterrein. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de oefencross zullen we gebruik maken van al deze hindernissen. Op zondag 17 september organiseren we een oefencross over een mooi parcours in en om manege De Molendijk. Vooraf aan de oefencross is er de mogelijkheid een springparcours te springen. Er wordt van deze oefencross geen klassement opgemaakt. Deelnemers aan de oefencross op zondag ontvangen een gratis lootje voor deelname aan de tombola aansluitend aan iedere rubriek. Het rijden met een goedgekeurde cap, bodyprotector, rijlaarzen en/of jodhpurs met chaps is op beide dagen verplicht! Je kunt je inschrijven voor alleen een training, alleen de oefencross of een training en de oefencross. Er kan voor 3 verschillende hoogtes worden ingeschreven. 

Ga voor een leuk impressie filmpje naar onze Facebook of Instagram pagina. Wie weet zien we jullie op 15, 16 of 17 september!!

INSCHRIJVEN VIA EQUICOMPETITION