INDOOR CROSS-EVENT 13 EN 14 JANUARI 2024

13 en 14 januari 2024 INDOOR cross-event

Op zaterdag 13 januari a.s. organiseren wij weer laagdrempelige crosstrainingen in onze twee rijhallen. De trainingen worden verzorgd in groepjes van 4 a 5 pony’s /paarden en worden gegeven door ervaren SGW trainers. De hindernissen hebben een hoogte variërend van Bixie t/m 90 cm waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van de combinaties die zich hiervoor aanmelden. De trainingen duren ongeveer 1 uur. De hindernissen die we gebruiken voor de trainingen en het oefencross parcours staan in beide rijhallen. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de oefencross zullen we gebruik maken van al deze hindernissen.

Op zondag 14 januari organiseren we een oefencross over een mooi parcours in manege De Molendijk. Ruiters rijden dan een route over alle hindernissen die in beide rijhallen staan. Er wordt van deze oefencross geen klassement opgemaakt.

Het rijden met een goedgekeurde cap, bodyprotector, rijlaarzen en/of jodhpurs met chaps is op beide dagen verplicht! Je kunt je inschrijven voor alleen een training, alleen de oefencross of een training en de oefencross.
Er kan voor 3 verschillende hoogtes worden ingeschreven:
Bixie (30/50 cm) paarden en pony’s
60/70 cm paarden en pony’s
80/90 cm paarden en pony’s

Paarden en pony’s dienen voor aanvang van de training losgereden te zijn, zodat de trainer meteen met springen kan beginnen. Sluitingsdatum is 08-01-2024. Voor bijschrijvingen na sluitingsdatum wordt het inschrijfgeld met €2,50 verhoogd.

Klik hier voor meer informatie en INSCHRIJVEN.

Ga voor een leuk impressie filmpje naar onze Facebook of Instagram pagina. Wie weet zien we jullie op 13 of 14 januari!!