Concoursen

Kijk voor al onze evenementen in onze evenementenkalender!

Vraagprogramma’s

 

Springwedstrijd 3 december PAARDEN EN PONY’S 
Pony’s 40cm t/m 110 cm
Paarden 80cm t/m 120cm

**AANMELDEN EN MEER INFORMATIE VIA EQUICOMPETITION**
VRAAGPROGRAMMA SPRINGEN 2022

Bij AFMELDING NA sluitingsdatum, is ten aller tijde INSCHRIJFGELD VERSCHULDIGD!! Inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde inschrijfgeld. Inschrijfgeld wordt bij de inschrijving op www.equicompetition.nl voldaan. Wedstrijdinformatie: Programma onder voorbehoud. De organisatie behoudt zich het recht het programma aan te passen wanneer dit nodig is. Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotie doeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/ opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement, het wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventuele aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen

Oefenspringen

  • 15 oktober
  • 19 november
  • 17 december

Elke 3e zaterdag van de maand vindt bij ons oefenspringen plaats. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een echt parcours te springen. Om 15.45 uur kunnen de allerkleinsten starten met 20/30cm om te oefenen voor bijvoorbeeld een bixie wedstrijd. Pony’s kunnen t/m een hoogte van 100/110cm oefenen bij ons. Rond 18.00 uur mogen de paarden van start en beginnen met de 70cm en gaan door t/m  110/120cm. Iedere combinatie mag 2 manches rijden.

**Inschrijven kan via https://www.equicompetition.nl**

Kosten per pony per start € 9,00; kosten per paard per start € 11,00. Voor alle ponycombinaties is er een leuk prijsje! Inschrijven op de dag zelf bij onze vereniging is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,00 extra in rekening gebracht per combinatie! Ook voor inschrijvingen via Equicompetition.nl die op de dag zelf contant betalen, wordt deze €1,00 extra in rekening gebracht! Tijdens het trainingsspringen zijn er geen live uitslagen. Tot ziens bij ons maandelijkse oefenspringen!

Indoor cross-event 14 en 15 januari 2023
**INSCHRIJVEN VIA EQUICOMPETITION**

Op zaterdag 14 januari a.s. organiseren wij weer laagdrempelige crosstrainingen in onze twee rijhallen. De trainingen worden verzorgd in groepjes van 4 a 5 pony’s /paarden en worden gegeven door ervaren SGW trainers. De hindernissen hebben een hoogte variërend van Bixie t/m 90 cm waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van de combinaties die zich hiervoor aanmelden. De trainingen duren ongeveer 1 uur. De hindernissen die we gebruiken voor de trainingen en het oefencross parcours staan in beide rijhallen en bij goede weersvoorspellingen op een gedeelte van ons buitenterrein. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de oefencross zullen we gebruik maken van al deze hindernissen.

Op zondag 15 januari organiseren we een oefencross over een mooi parcours in manege De Molendijk (als de weersomstandigheden het toelaten ook een stukje buiten). Er wordt van deze oefen cross geen klassement opgemaakt.

Het rijden met een goedgekeurde bodyprotector is op beide dagen verplicht! Je kunt je inschrijven voor alleen een training, alleen de oefencross of een training en de oefencross. Er kan voor 3 verschillende hoogtes worden ingeschreven: Bixie (30/50 cm) pony’s 60/70 cm pony’s en paarden 80/90 cm pony’s en paarden

 

Startlijsten

Startlijsten zijn altijd te vinden op equicompetition.nl

Uitslagen

Uitslag pony’s dressuur 12 november 2022
Uitslag paarden dressuur 13 november 2022
Uitslag bixie kampioenschappen 2022
Uitslag bixie 6 februari 2022
Uitslagen paarden, pony’s en bixie meetmoment 26 en 27 juni 2021
Uitslag bixie kampioenschappen 27 september 2020
Uitslag bixie 2 februari 2020
Uitslagen pony’s dressuur 15 juni 2019