Informatie

Paardensportvereniging Zeldenrust is opgericht op 28 februari 1928. In 2003 vierden we ons 75-jarig jubileum en organiseerden we de regiokampioenschappen. In 2008 openden we onze 2e binnenrijhal en organiseerden we de regiokampioenschappen indoor voor pony’s.

Paardensportvereniging Zeldenrust is een rijvereniging in de gemeente Arcen-Lomm-Velden en omstreken. Onze vereniging telt 100 leden. Kenmerkend voor onze vereniging is de veelzijdigheid van de leden. Deze zijn actief als ponyruiter, landelijk ruiters waaronder springruiters, dressuurruiters en eventingruiters, recreanten, veteranen en menners.

In de manege aan de Molendijk hebben we op woensdag clubavond, dan rijden zowel de paarden als de pony’s. Kom gerust een kijkje nemen.

Maandag
18:00 uur veulentjesbijeenkomst: voor de allerkleinste ruitertjes en amazones om kennis te maken met de paardensport op een leuke en laagdrempelige manier!

Woensdag
19:00 – 19:45 uur pony’s
19:45 – 21:15 uur paarden

De lessen zijn de ene week springen en de andere week dressuur.

Voor aanmelden: ledenadministratie@psvzeldenrust.nl

We organiseren diverse indoor en outdoor wedstrijden en een cross-event. Al deze evenementen zijn terug te vinden in onze evenementenkalender. Inschrijven is voor bijna alle evenementen mogelijk via equicompetition.

Onze rijhallen zijn ook te huur voor evenementen!
1 rijhal of beide rijhallen mogelijk.
Meer informatie is te vinden onder Tarieven of op te vragen via info@psvzeldenrust.nl

Binnen onze vereniging hebben we diverse lidmaatschappen. Voor de allerkleinste is er al een veulentjeslidmaatschap, verder hebben we nog een rijdend lidmaatschap, een lidmaatschap voor startpashouders en een steunend lidmaatschap. Meer informatie hierover vind je onder lidmaatschappen of neem contact met ons op.