Gezellige paardenrally 18 september 2016

Een mooie dag voor een gezellige paardenrally georganiseerd samen met RV Straelen.

Deze dag zijn we gestart met een lekker ontbijt met verse broodjes, jus en koffie e.d. en kon om kwart over tien het startsein gegeven worden voor deze tocht voor de ongeveer  70 deelnemers.

Helaas wordt deze onderbroken door een incident van een geschrokken paard, waarbij gelukkig alleen materiële schade is ontstaan; door de snelle hulp van derden kon de tocht voortgezet worden.

De route is dit jaar uitgezet van Velden via het Broek naar het Zwarte Water en via het Ven naar de Groote Heide in Venlo.  Ter hoogte van het Zwarte Water hadden we de sherry stop. ’s Middags was de grote pauze bij Manege Venlo. Daar stond de lunch klaar, een heerlijke tomatensoep of een bockworst met brood. En voor de paarden een heerlijk zakje muesli.

Na deze versterking kon de terugrit aanvaard worden en waren de eerste ruiters en menners om ca. kwart over 3 weer terug op onze manege.

Hier stond ter afsluiting koffie en zelf gebakken koek klaar.

Een hele gezellige paardenrally, onder goede weersomstandigheden door een mooie, afwisselende natuur. Alle deelnemers zijn tevreden huiswaarts gegaan en verheugen zich op onze 30e lustrum rit volgend jaar.