Limburgse Kampioenschappen

uitslag pony’s springen regio kampioenschappen 17 + 18 februari 2018

Aan alle moois komt een eind, zo ook aan ons prachtige evenement, de Limburgse Kampioenschappen! Een lange tijd van voorbereiding gaat vooraf, 90 jaar bestaat onze vereniging en het mogen organiseren van de Limburgse Kampioenschappen is iets heel moois. We wilden als vereniging een mooi kampioenschap neerzetten. Dat is wel gelukt, maar liefst 11 kampioenen zijn dit weekend gehuldigd. Iedere kampioen was weer uniek, het was spannend tijdens de vele rubrieken. Er werd netjes gereden, een genot om naar te kijken. De kampioen werd gehuldigd, het limburgs volkslied klonk door de hallen, de flessen champagne knalden, simply the best! tijdens de ereronde en een mooi intervieuw.
Op zaterdag werd er leerzaam commentaar gegeven door Fried van Stiphout. ‘S avonds was er een gezellige western feestavond.
Op zondag was er een demo met politiehonden. Zaterdag behaalde Kiënna Kooiman met Not 4 Sil een derde plaats in de klasse CB! Zondag behaalde Anthony Schreinemachers met zijn pony Fairlight van de Vlierbeek een mooie derde plaats in de spannende klasse DL!

We willen iedereen bedanken die dit mooie kampioenschap heeft mede mogelijk gemaakt; jullie als publiek, de deelnemers, de organisatie, de vele vrijwilligers, onze sponsoren, de KNHS, de jury en officials, de parcoursbouwer, de gastjury, de politiehondendemo. Het was GEWELDIG!!

DANK JULLIE WEL!!!
foto van Paardensportvereniging Zeldenrust.foto van Paardensportvereniging Zeldenrust.
foto van Paardensportvereniging Zeldenrust.foto van Paardensportvereniging Zeldenrust.
 

Programma

Zaterdag 17 februari
CM     10.00 uur
DEM   aansluitend
ABB    12.30 uur
CB       13.30 uur
DEB    15.00 uur

19.30 uur              Western feestavond met DJ
20.30-21.30 uur Line dancing door Eagle Ranch Dancers

Zondag 18 februari
CZ      10.30 uur
DEZ    aansluitend
DEZZ aansluitend

12.00 uur            Demonstratie politiehond

ABL    12.30 uur
CL       13.30 uur
DEL    14.30 uur

 

startlijst pony’s springen LK 17 + 18 februari 2018